Občané z Ostrovní #1 - Po městě na kole

27/04/21

Má Praha dostatek cyklostezek? Jak jsou na tom jiná české města? A máme kola kde parkovat? V čem se můžeme inspirovat v zahraničí? Podcastová série, která vzniká za spolupráce Knihovny Václava Havla a spolku Mladí Občané. Mladí moderátoři a témata, která zajímají nastupující generaci. První díl podcastu Po městě na kole moderují Pavlína Kašparová a Anna Kleinová, jejich hostem je Michal Lehečka ze spolku AutoMat.

Podcastem provázejí Anna Kleinová a Pavlína Kašparová ze spolku Mladí občané. Podcast můžete poslouchat na Spotify, na webu Havel Channel nebo sledovat na Instagramu. Podcastová série je součástí projektu Havel Channel - Young, který se zaměřuje na mladé publikum 14+.

Klíčová slova

Seriál: Občané z Ostrovní

Podcasty mladých moderátorek a jejich hostů o tématech, která zajímají nastupující generaci. Rozhovory moderují Anna Klein a Pavlína Kašparová. Podcast lze poslouchat na Spotify, na webu Havel Channel nebo sledovat na Instagramu. Série je součástí projektu Havel Channel - Young, který se zaměřuje na mladé publikum 14+.


Zpět na úvodní stránku